Montel

TEC kéményrendszer

Felhasználási terület:
EN 13063-2 T200 P1 W 1 O50

Fedezze fel a Montel Tec kerámia kéményrendszer nagyszerű lehetőségeit! Ez a kéményrendszer ideális megoldást kínál a zárt égésterű, túlnyomásos gázüzemű tüzelőberendezések nedves üzemmódban történő égéstermék elvezetésére, legfeljebb 200°C hőmérsékletig. A kéményrendszer cső a csőben elven működik, így biztosítva a külső térből az égéshez szükséges levegőt a kerámia béléscső és a köpenyelem közötti légrésen keresztül a tüzelőberendezésig.

Alkalmazható családi házakban egyedi kéményként, vagy társasházi lakásokban gyűjtőkéményként. Az elegáns könnyűbeton köpenyelemek köszönhetően könnyen alakítható egy- vagy akár kétkürtős kéményekké szellőzőkürtővel.

Kérdése van valamelyik termékünkről?

Kérjen árajánlatot

Adjon meg minél több hasznos információt, hogy részletes és pontos árajánlatot kaphasson! Kollégáink egyike felveszi Önnel a kapcsolatot, és minden kérdésére készséggel válaszol!

Árajánlatkérés (#3)

I. Kürtő adatai

II. Kürtő adatai

I. Kürtő adatai

II. Kürtő adatai

Hogyan épül fel?

Alkotóelemek

Montel Tec kéményrendszer tartozékai: könnyűbeton köpeny, kerámia béléscső, kerámia füstcső-csatlakozó idom, kerámia ellenőrzőajtó idom, kerámia kondenzátum elvezető idom, gumigyűrűvel ellátott füstcső-csatlakozó takaró lemez, távtartók, szellőzőrács beton fedlap, korszerű torkolati kúp. Ezek az elemek együttesen biztosítják a hatékony és biztonságos égéstermék-elvezetést.

Hogyan működik?

Technikai leírás

A külső köpenyelemek anyaga teljes mértékben megfelel az MSZ EN 12446 szabványainak, így garantált a minőség. A TONA Tec típusú kerámia kémény béléscső hatékony és biztonságos égéstermék elvezetést biztosít, míg a távtartók minden elemnél tökéletes központosítást garantálnak. A légrés lehetővé teszi az égési levegő bevezetését a külső beton köpenyelemek és a béléscső között.

Számolja ki kéménye árát
ingyenes árajánlatadó szolgáltatásunkkal!

Használja INGYENES kalkulátorunkat, melynek segítségével az igényeire szabhatja meglévő kéményrendszereinket, és egy pontos árkalkulációt kaphat!

Méretek

A Montel gyártmányú kerámia béléscsöves égéstermék-elvezetők Ø120, Ø160, és Ø200 méretválasztékkal rendelkeznek. Ez lehetővé teszi, hogy a kéményrendszerét a megfelelő méretben válassza, amely tökéletesen illeszkedik az Ön tüzelőberendezéséhez. A különböző méretek lehetővé teszik a rugalmas telepítést és a kiváló teljesítményt az égéstermék-elvezetés terén.

A jól méretezett kémény a kazán megfelelő hatásfokú működéséhez, elengedhetetlen. A kémény keresztmetszete nem lehet kisebb a tüzelőberendezés füst-csonkjának keresztmetszeténél.

Igény esetén Bau-Soft kéményméretező program segítségével elkészítjük a tüzelőberendezés típusának ismeretében a megfelelő működéshez szükséges kémény-ajánlásunkat.

Miért válasszon minket?

Szakértőink építész és gépész ismeretekkel rendelkeznek,
valamint több évtizedes tapasztalattal bírnak. Felmerülő kérdéseire készséggel válaszolnak és segítenek Önnek a tökéletes kémény kiválasztásában!

Ingyenes méretezés

A kéményekre vonatkozó szabványoknak megfelelően igazolást készítünk a kémény és a tüzelőberendezés megfelelő tervezettségéről, üzembiztonságáról. 

Helyszíni tanácsadás

Személyre szabott szakvéleményünkkel, előre egyeztetett időpontban, akár az építkezése helyszínén segítünk a legmegfelelőbb kémény kiválasztásában

Szállítás bárhová

Lehetősége van személyesen átvenni kéményét ecseri telephelyünkön, vagy kiszállítjuk Önnek bárhová az országon belül! Fizessen ahogy és amikor kényelmes!

Shopping cart

Fontos Figyelmeztetés a Könnyűbeton Köpenyelemek Méretének Változásáról

Kedves Ügyfeleink és Építési Szakemberek!

Szeretnénk felhívni a figyelmüket egy fontos változásra, ami a könnyűbeton köpenyelemeket érinti. A könnyűbeton köpenyelemek méretei megváltoztak: korábbi 33 cm-es magasságuk mostantól 25 cm magasra módosult. Ennek köszönhetően könnyebbek tudnak lenni a köpenyelemek, így megkönnyítve a kivitelezést. Emellett fontos tudni, hogy a kivitelezés során minimális eltérések lehetnek az építési utasításokban foglaltakhoz képest. Az új építési utasítás hamarosan letölthető lesz a weboldalról, addig is kérjük kivitelező szakembereink figyelmét, hogy gondos odafigyeléssel és szakszerűen szabják a köpenyelemek falait az ajtó és bekötő-idomok helyének kialakításánál!

Az új méretek alkalmazása során fontos figyelembe venni, hogy esetenként nem csak 1 darab elemet kell kiszabni, hanem 2 darab elemet kell alkalmazni az építési folyamat során. Ezenkívül a magassági léptékek sem 33 cm-enként változnak, hanem mostantól 25 cm-es léptékekben lesznek mértékadóak.

Ez azt jelenti, hogy az eddig megszokott mérési és építési lépések is változtak. Például a korábbi 5,00 m; 5,33 m; 5,66 m; 6,00 m léptékek helyett most az új méretek lesznek érvényben, mint például 5,00 m; 5,25 m; 5,50 m; 5,75 m és 6,00 m.

A pénztárnál feltüntetett

Kiszállítási díjaink frissítés alatt állnak

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a pénztár oldalon feltüntetett szállítási díjak eltérhetnek a jelenleg aktuális szállítási díjaktól.

További információt a pontos szállítási díjakról emailben küldünk a rendelés véglegesítése előtt.

Dolgozunk az árak aktualizálásán. A kellemetlenségért elnézésüket kérjük! Köszönjük!

0 items Cart