Megrendelés:

Az Ön számára leginkább megfelelő paraméterekkel rendelkező kémény kiválasztásában készséggel állnak kollégáink rendelkezésére a kapcsolat fül alatt található elérhetőségek mindegyikén!
Lehetősége van árajánlatot kérnie kizárólag email-en keresztül is, az ajánlatkérés fül alatt található űrlap kitöltésével. Az Önnek megfelelő kéményrendszer összeállítása után kollégánk elkészíti és küldi az Ön által megadott email címre kedvezményes, egyedi árajánlatunkat.
Ajánlat kérésekor kérjük, jelezze, hogy az adott rendszerre kiszállítási költséggel együttesen szeretne-e ajánlatot kapni, várható szállítási címet megadva, illetve elérhetőségeit megadni, hogy kollégánk pontosíthassa Önnel a megrendelés részleteit.

Fizetés:

Előre utalás

A megrendelés részleteinek pontosítását követően kollégánk elkészíti Önnek az adott kéményrendszerhez tartozó számlát, mely számla szerinti végösszeget, a közlemény rovatban annak sorszámának feltüntetésével kérjük teljesíteni.
Kiszállítással együttesen történő megrendelés és személyes átvétel esetén is lehetőség van banki átutalással történő fizetésre.
Előre utalás esetén a megrendelés futárnak történő átadására, vagy a személyesen történő átvételre a pénzügyi teljesítést követően van lehetőség!

Készpénzben történő fizetés

Személyes, készpénzben történő fizetés választása esetén az Eladó telephelyén készpénzben fizeti meg a teljes vételárat, számla ellenében.

Utánvét

Utánvéttel történő fizetés esetén a megrendelt áru teljes ellenértékét az áru átvételekor a szállítást végző személynek –aki egyben jogosult az Eladó nevében a pénz átvételére- készpénzben, vagy bankkártyával történő fizetéssel is kiegyenlítheti. Amennyiben a kiszállításkor nem áll rendelkezésére a teljes összeg megfizetéséhez szükséges készpénz, vagy banki fedezet, úgy az áru átadása meghiúsul. Az utánvétes fizetés többletköltsége a lentebb megadott táblázatban foglalt szállítási költségeken felül bruttó 999.- Ft (Raklapos küldemény-Fizetési mód: Utánvét).

Szállítás:

Személyes átvétel

Megrendelését személyesen átveheti az Eladó telephelyén, melynek címe: 2233 Ecser, Ipar utca 136/31., munkanapokon 8 és 16 óra között. A megrendelés átvételének időpontját, amennyiben lehetséges, célszerű előre egyeztetni.

Kiszállítás

Kérésére az Eladó vállalja a megrendelés kiszállítását az Ön által megadott címre, a lentebb megadott szállítási költség ellenében, mely az ország területén belül érvényes. A megrendelt termék a visszaigazolást követő 1-3 munkanapon belül kiszállításra kerül, mely szállítás alvállalkozó igénybevételével történik. Annak napon belüli pontos időpontjára sajnos nincs ráhatásunk.