Montel

TEC kéményrendszer

Felhasználási terület:
EN 13063-2 T200 P1 W 1 O50

Fedezze fel a Montel Tec kerámia kéményrendszer nagyszerű lehetőségeit! Ez a kéményrendszer ideális megoldást kínál a zárt égésterű, túlnyomásos gázüzemű tüzelőberendezések nedves üzemmódban történő égéstermék elvezetésére, legfeljebb 200°C hőmérsékletig. A kéményrendszer cső a csőben elven működik, így biztosítva a külső térből az égéshez szükséges levegőt a kerámia béléscső és a köpenyelem közötti légrésen keresztül a tüzelőberendezésig.

Alkalmazható családi házakban egyedi kéményként, vagy társasházi lakásokban gyűjtőkéményként. Az elegáns könnyűbeton köpenyelemek köszönhetően könnyen alakítható egy- vagy akár kétkürtős kéményekké szellőzőkürtővel.

Kérdése van valamelyik termékünkről?

Kérjen árajánlatot

Adjon meg minél több hasznos információt, hogy részletes és pontos árajánlatot kaphasson! Kollégáink egyike felveszi Önnel a kapcsolatot, és minden kérdésére készséggel válaszol!

Árajánlatkérés (#3)

I. Kürtő adatai

II. Kürtő adatai

I. Kürtő adatai

II. Kürtő adatai

Hogyan épül fel?

Alkotóelemek

Montel Tec kéményrendszer tartozékai: könnyűbeton köpeny, kerámia béléscső, kerámia füstcső-csatlakozó idom, kerámia ellenőrzőajtó idom, kerámia kondenzátum elvezető idom, gumigyűrűvel ellátott füstcső-csatlakozó takaró lemez, távtartók, szellőzőrács beton fedlap, korszerű torkolati kúp. Ezek az elemek együttesen biztosítják a hatékony és biztonságos égéstermék-elvezetést.

Hogyan működik?

Technikai leírás

A külső köpenyelemek anyaga teljes mértékben megfelel az MSZ EN 12446 szabványainak, így garantált a minőség. A TONA Tec típusú kerámia kémény béléscső hatékony és biztonságos égéstermék elvezetést biztosít, míg a távtartók minden elemnél tökéletes központosítást garantálnak. A légrés lehetővé teszi az égési levegő bevezetését a külső beton köpenyelemek és a béléscső között.

Számolja ki kéménye árát
ingyenes árajánlatadó szolgáltatásunkkal!

Használja INGYENES kalkulátorunkat, melynek segítségével az igényeire szabhatja meglévő kéményrendszereinket, és egy pontos árkalkulációt kaphat!

Méretek

A Montel gyártmányú kerámia béléscsöves égéstermék-elvezetők Ø120, Ø160, és Ø200 méretválasztékkal rendelkeznek. Ez lehetővé teszi, hogy a kéményrendszerét a megfelelő méretben válassza, amely tökéletesen illeszkedik az Ön tüzelőberendezéséhez. A különböző méretek lehetővé teszik a rugalmas telepítést és a kiváló teljesítményt az égéstermék-elvezetés terén.

A jól méretezett kémény a kazán megfelelő hatásfokú működéséhez, elengedhetetlen. A kémény keresztmetszete nem lehet kisebb a tüzelőberendezés füst-csonkjának keresztmetszeténél.

Igény esetén Bau-Soft kéményméretező program segítségével elkészítjük a tüzelőberendezés típusának ismeretében a megfelelő működéshez szükséges kémény-ajánlásunkat.

Miért válasszon minket?

Szakértőink építész és gépész ismeretekkel rendelkeznek,
valamint több évtizedes tapasztalattal bírnak. Felmerülő kérdéseire készséggel válaszolnak és segítenek Önnek a tökéletes kémény kiválasztásában!

Ingyenes méretezés

A kéményekre vonatkozó szabványoknak megfelelően igazolást készítünk a kémény és a tüzelőberendezés megfelelő tervezettségéről, üzembiztonságáról. 

Helyszíni tanácsadás

Személyre szabott szakvéleményünkkel, előre egyeztetett időpontban, akár az építkezése helyszínén segítünk a legmegfelelőbb kémény kiválasztásában

Szállítás bárhová

Lehetősége van személyesen átvenni kéményét ecseri telephelyünkön, vagy kiszállítjuk Önnek bárhová az országon belül! Fizessen ahogy és amikor kényelmes!

Shopping cart
advanced-floating-content-close-btn
0 items Cart